Scannen van documenten

Oplossing

Dit kan op verschillende manieren:

1. Reeds ingescand document invoegen in Themis via 'Import/Export':
        1.1. Ga naar 'Import/Export' en klik op 'Ingescande documenten'

1.2. Kies de 'Folder' waaruit u het ingescande bestand wenst te halen en klik op 'Volgend'

1.3. Kies het ingescande bestand en wijs het toe aan het gewenste dossier

2. Reeds ingescand document invoegen in Themis via 'Documentenbeheer':
        2.1. Ga naar 'Documentenbeheer', klik met de rechtermuisknop in of onder de documenten en kies 'Toevoegen'

2.2. Kies de ingescande documenten die u wenst toe te voegen en klik op 'Toevoegen'

2.3. Selecteer desgewenst opties bij 'Originele bestanden', 'Toewijsopties', 'Afzenders' en 'Administratieve kost' en klik op 'Toewijzen'

fra