Documenten vanuit Windows verkenner toevoegen aan mijn dossier
Oplossing

Er zijn meerdere mogelijkheden, maar dit gaat het makkelijkst als volgt: u kan de documenten aan uw dossier toevoegen door ze te "slepen" (hou daarvoor de linkermuisknop ingedrukt) vanuit de verkenner naar Themis. Indien Themis niet "zichtbaar" is, sleept u de documenten eerst naar onderaan de titelbalk, Themis verschijnt dan na enkele seconden op de voorgrond. Hierna kan u de muis loslaten.
Er opent zich meteen een dossierselectievenster in Themis:

Na selectie krijgt u de toe te voegen bestanden in een bijkomend dialoogvenster:

U bevestigt de toe te voegen documenten door de 'Toevoegen'-knop aan te klikken in dit venster.