beschikbaar vanaf versie 15.1

Vraag

Omzetten van een betaald voorstel tot betaling naar een factuur.

Oplossing

Eens een voorstel tot betaling betaald werd, dan dient deze omgezet te worden in een factuur. Merk op dat enkel volledig betaalde voorstellen tot betaling in aanmerking komen voor een omzetting naar een factuur.

In het hoofdmenu, ga naar 'Facturatie'' en selecteer 'Te factureren voorstellen tot betaling'.

De lijst met volledige betaalde voorstellen wordt getoond. Selecteer het voorstel dat u wenst om te zetten naar een factuur en klik 'Nu factureren'.

Er wordt een voorbeeld van de factuur getoond. Klik op 'Factureren' om de factuur effectief op te maken.