Verplaatsen van een of meerdere reminders

Oplossing

In het reminderoverzicht selecteert u de te verplaatsen reminders op de gebruikelijke Windows-manier (houdt Ctrl en/of Shift ingedrukt).

Met de rechtermuisknop kan u dan alle geselecteerde reminders verplaatsen naar een andere datum:

Zoals u merkt heeft u de keuze uit 'Morgen' (op vrijdag wordt dit automatisch 'Maandag'), 'Overmorgen' (op donderdag wordt dit automatisch 'Maandag', op vrijdag wordt dit automatisch 'Dinsdag') alsook 'Andere datum'. Bij keuze van de laatste optie krijgt u volgend dialoog waarin u de datum kan opgeven waarnaar de verschillende geselecteerde reminders moeten verplaatst worden: