beschikbaar vanaf versie 5.3.0.0

Vraag

Boeken van privé-afspraken in de Themis agenda
Oplossing

U kan in Themis eenvoudig niet dossiergerelateerde afspraken boeken. Dit laat u toe om één agenda (werk en privé) bij te houden en te synchroniseren met Outlook en dus ook een smartphone of tablet.

De privé afspraak kan rechtstreeks in de Themis agenda geboekt worden:

U boekt een afspraak zoals u dit normaal doet in Themis alleen vinkt u af dat het over een dossier gaat en geeft u manueel een onderwerp in. U kiest het afspraaktype en moet daarna uiteraard “privé” aanvinken.

De inhoud van de geboekte privé afspraak is voor uzelf altijd beschikbaar:

De inhoud is echter niet beschikbaar voor uw collega’s of ander mensens die in uw agenda kijken. Zij kunnen echter wel zien dat u op dat ogenblik een privé afspraak heeft:

Deze afspraak wordt tevens ook netjes als een persoonlijke afspraak geboekt in Outlook, dit uiteraard op voorwaarde dat de synchronisatie naar Outlook werd geactiveerd:

U kan/mag ook een privé-afspraak in Outlook boeken via het persoonlijk “slotje”, deze zal bij synchronisatie door Themis ook aanzien worden als een privé afspraak: