Gegevenshistoriek kan niet geconsulteerd worden ondanks dat deze wel werd geactiveerd

Oplossing

Vermoedelijk werd in de profielinstellingen nog niet aangegeven dat de gegevenshistoriek kan/mag geraadpleegd worden:

Klik hiervoor op het themis-logo en ga naar medewerkers, Profielen.

Kies het profiel dat u de gegevenshistoriek wil laten raadplegen. Open het tabblad Programma-opties en zorg ervoor dat onder Algemene opties het veld 'Medewerkers met dit profiel mogen de gegevenshistoriek raadplegen' aangevinkt staat. Klik daarna op Opslaan en Sluit dit venster.