Bij het starten van Themis wordt Word gestart en blijft zowel Word als Themis hangen

Oplossing

Dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat Themis een eerder door u geopend document terug automatisch tracht te openen en er met dit document iets foutgaat (netwerkshare, corrupt document...).
Om dit euvel op te lossen opent u de Windows verkenner en navigeert u naar uw tijdelijke documentenfolder door in de adresbalk %TEMP% in te geven en op enter te drukken. Windows verkenner zal de map openen waarin alle tijdelijke bestanden worden opgeslagen.

In deze map, open de map 'Themis'. U zal daar een Themis.INI-bestand terugvinden, u mag dit document wissen en Themis heropstarten. Het eerder automatisch geopende document zou niet meer terug mogen geopend worden.