beschikbaar vanaf versie 5.2.0.0

Uitleg

Om vergissingen te voorkomen en om te verhinderen dat al uw medewerkers zonder meer facturen, creditnota's en provisienota's kunnen verwijderen, moet expliciet aangegeven worden voor welke profielen deze handelingen zijn toegestaan.
Volg onderstaande stappen om de gewenste profielen aan te passen.

1. In het hoofdmenu, ga naar 'Medewerkers' > 'Profielen'

2. Selecteer links het aan te passen profiel, ga vervolgens naar de tab 'Programma-opties' en kies tab 'Financieel'

3. Vink onderstaande optie aan om het verwijderen toe te staan

Als resultaat beschikken alle medewerkers waarvoor de optie werd aangevinkt over de volgende mogelijkheid