beschikbaar vanaf versie 5.5

Vraag

Samenvoegen van dubbele contactfiches

Oplossing

1. Ga naar Bedrijfs- en contactfiches, Samenvoegen van bedrijfs- of contactfiches

1. Klik in het venster op 'Twee of meerdere contactfiches' en 'Volgend'.

3. Zoek de contacten - DUBBELS - die moeten samengevoegd worden. Selecteer ze door op de groene pijl naar beneden te klikken. Klik op 'Volgend' als de selectie gemaakt is.

4. Kies de fiche die behouden moet blijven en klik 'Volgend'.

TIP: HET IS AANGEWEZEN OM VOORAF DE TE BEHOUDEN CONTACTFICHE CORRECT AAN TE VULLEN IN THEMIS AANGEZIEN AANVULLINGEN IN ONDERSTAAND VENSTER NIET MEE WORDEN OVERGENOMEN.

5. Vink de regel 'Ik heb bovenstaande tekst gelezen...' aan en klik op 'Samenvoegen'.

6. Klik 'Ja' op onderstaande waarschuwing.

7. Sluit af met 'Ok'.