beschikbaar vanaf versie 15.1

Vraag

Overzicht prestaties en kosten

Oplossing

In het tabblad Prestaties en kosten krijgt u een overzicht van het saldo, Prestaties en kosten, enkel Prestaties, Administratieve kosten, Financiële kosten en abonnementskosten.

Onder saldo krijgt u een globaal overzicht van Prestaties, Administratieve kosten en FInanciele kosten met telkens het totale saldo, wat er reeds gefactureerd werd en wat er nog gefactureerd moet worden.

Door op '+' te klikken voor de verschillende onderdelen krijgt u alles ook in detail te zien.

Onder Prestaties & kosten krijgt u gedetailleerd overzicht van alle prestaties en kosten voor dit dossier. Als er acties zijn waarvoor zowel een prestatie als een kost aangerekend worden, staan deze prestatie en kost op dezelfde lijn in het overzicht.

Onder Prestaties krijgt u een gedetailleerd overzicht van alle prestaties. Door op + te klikken kan u ook per type prestatie een overzicht opvragen.

Onder administratieve kosten krijgt u een gedetailleerd overzicht van alle gemaakte administratieve kosten. Door op + te klikken kan u ook per type administratieve kost een overzicht opvragen.

Onder financiële kosten krijgt u een gedetailleerd overzicht van alle gemaakte financiële kosten. Door op + te klikken kan u ook per type financiële kost een overzicht opvragen.

In het overzicht heeft u ook een knop Wijzigen tarifering. Dit laat u toe om voor een of meerdere geselecteerde prestaties het tarief te wijzigen.

Selecteer meerdere prestaties en klik op Wijzigen tarifering

In het volgende scherm heeft u de mogelijkheid om voor de aangevinkte prestaties het aan te rekenen bedrag te wijzigen met behulp van de knoppen onderaan. Na wijziging drukt u op Opslaan, dit wordt dan automatisch aangepast in het overzicht van de prestaties.

U kan hetzelfde doen om de tarifering van bepaalde kosten te wijzigen, in dat geval krijgt u onderstaand scherm te zien.