beschikbaar vanaf versie 15.4

Vraag

Opmaken van een betaalopdracht

Oplossing

U kan een betaalopdracht opmaken voor derdengelden, financiële kosten of creditnota's. Zorg ervoor dat u kiest voor de optie 'Op te nemen in betaalopdracht' bij het opmaken van bijvoorbeeld een financiële kost en selecteer ook de bankrekening.

Om de betaalopdracht op te maken gaat u naar Boekhouding, Opmaken betalingsopdracht.

Kies de gewenste soort en klik Volgend

Kies de bankrekening, maak eventueel een periodeselectie en klik Volgend

Kies de op te nemen verrichtingen en klik Volgend.

Kies waar u het bestand wil opslaan en wijzig eventueel nog andere opties. Klik op Opmaken. Het bewaarde bestand kan u dan doorsturen naar uw bank.