beschikbaar vanaf versie 5.3.0.2

Vraag

Types afspraken die in Themis en Outlook ingevoerd en gesynchroniseerd kunnen worden?

Oplossing

Volgende types afspraken kunnen in Themis of Outlook ingevoerd worden voor synchronisatie:

*: na synchronisatie kan deze afspraak wel aan  een dossier toegewezen worden worden via dubbelklik. Zie hiervoor ook volgend artikel:

Hoe kan ik een afspraak die in outlook ingevoerd werd toekennen aan een dossier in Themis?

Ja: betekent dat de desbetreffende afspraak in beide systemen automatisch wordt gesynchroniseerd.

Opgelet: de volledige functionaliteit van de agendasynchronisatie wordt enkel ondersteund met Outlook 2010 en 2013.

Opgelet: wanneer een afspraak verwijderd wordt uit Outlook, verdwijnt deze niet uit Themis, maar wordt de afspraak in Themis gemarkeerd met een rood kruis.