Instellen document preview

Oplossing

1.Het al dan niet zichtbaar zijn van de documentpreview kan u zelf instellen.

Klik met de rechtermuisknop op een lege plaats onder 'Documentenbeheer' en selecteer 'Voorbeeld op scherm', kies dan één van de opties 'Geen', 'Rechts' of 'Onderaan'.

Opmerking: het kan zijn dat de zogenaamde 'splitter' die u toelaat de preview kleiner of groter te maken uiterst rechts staat (of uiterst onderaan indien de preview onderaan staat). U moet in dat geval de preview terug groter maken door deze splitter te verplaatsen naar links (hou de linkermuisknop hiervoor ingedrukt) en zo het previewvenster terug op scherm te visualiseren.