beschikbaar vanaf versie 5.2.0.0

Vraag

Systeemvereisten om Themis te kunnen gebruiken?

Oplossing

Architectuur (minimale vereisten)

Client :

ProcessorDual Core of gelijkwaardig
Geheugen2Gb RAM
Schermresolutie1280 x 1024
BesturingssyteemMicrosoft Windows 7 (32/64)
Tekstverwerking / EmailMicrosoft Office 2010
Internet (enkel voor support)Breedband Internetverbinding

Server :

Processori5 Quad Core of gelijkwaardig
Geheugen4Gb RAM
Schermresolutie1280 x 1024
Aanbevolen schermweergave schaal en layout op 100%
BesturingssyteemMicrosoft Server 2008
Tekstverwerking / EmailMicrosoft Office 2010 (enkel in geval van remote clients)
Internet (enkel voor support)Breedband Internetverbinding

Voorlopig ondersteunen wij geen 64-bit versie Office 2019, wij adviseren ten stelligste Office 365.

Wij bevelen 500MB/user aan in RAM-geheugen.

Indien u over een single user installatie beschikt is een client pc voldoende.

De communicatie tussen server en client verloopt via de poorten 3090, 3092 en 3098. Deze poorten moeten openstaan in Windows Firewall.

Alles met betrekking tot de domeinnaam flexsoft.be moet als 'Trusted' ingesteld worden.

Gelieve er ook voor te zorgen dat in Outlook de Cached Exchange Mode actief staat.

Themis cliënt

Themis kan geinstalleerd worden op

- een windows pc

- een Windows Terminal Server sessie, Citrix

- MacOS via Parallels of Dualboot voor Mac en een MS Office suite

Toegang vanop afstand

We raden sterk aan remote toegang tot de server te voorzien, de technische details aan onze supportafdeling te bezorgen en deze toegang te activeren wanneer nodig.

Teamviewer kan gestart worden vanuit Themis zelf. Dit kan enkel met de assistentie van de gebruiker. Onze medewerkers kunnen dan het toestel overnemen en de gebruiker begeleiden.

Installatie

De installatie van Themis moet uitgevoerd worden met volledige administratorrechten (op server en client), aangezien tijdens de installatie bepaalde registry keys toegevoegd worden.

Database

De Themis database dient geplaatst te worden op de server zelf, dus niet op bijvoorbeeld een NAS.

Backup van gegevens

Alle gegevens, sjablonen en documenten worden bewaard op een partitie van de server. We raden ten sterkste om een dagelijkse backup te nemen. Voor deze backup kan u beroep doen op uw eigen it-er of op ons. Wij bieden zelf ook een pakket aan, de backups van uw gegevens worden dan centraal bij ons bewaard.

Full text search

De full text search functie dient ook geinstalleerd te worden op de server. Dit kan enige tijd in beslag nemen afhankelijk van de hoeveelheid documenten aangezien deze geindexeerd moeten worden. Op de server dient ook de windows indexing server operationeel te zijn.