beschikbaar vanaf versie 15.4

Vraag

Toevoegen van een tekstfragment aan een briefsjabloon

Oplossing

Klik op de instellingenknop en ga naar Communicatie, Brieven en documenten, Sjablonen, Briefsjablonen

Dubbelklik op het sjabloon waarin u een tekstfragment wil toevoegen.

Ga in het sjabloon staan op de plaatst waar het tekstfragment moet komen. In het venster met de assistent klikt u onderaan op 'Tekstfragment'

In het volgende scherm selecteert u het tekstfragment dat u wil invoegen. Klik daarna onderaan op 'Selecteer'.

In het sjabloon wordt een link naar het tekstfragment toegevoegd. Bij het opmaken van een brief zal de inhoud ervan toegevoegd worden.