beschikbaar vanaf versie 15.4

Vraag

Aanmaken nieuw boekjaar zonder koppeling met Octopus of Exact

Oplossing

Wanneer u geen koppeling heeft met Exact of Octopus dient u enkel een nieuw boekjaar aan te maken in Themis. Ga naar Boekhouding, Boekjaren, Instelling boekjaren.

Klik onderaan op het groene plusteken om een nieuw boekjaar aan te maken. Voer de nodige gegevens in. Wanneer u klaar bent druk u onderaan op de groene 'v' om het boekjaar te bewaren.