Open het instellingenscherm 'Boekjaren' via de menu Boekhouding - Boekjaren - Instelling boekjaren

Controleer of de waarden voor Boekjaar, Verkoop - facturen en creditnota's met volgend nummer nog correct zijn ingevuld.

Vul aan waar nodig.

Indien u voor uw vennootschap geen gegevens kan zien:

Klik op het groene plus-teken (1) om een nieuw boekjaar aan te maken.

Vul de gegevens in volgens het boekjaar.

Vul de dagboekgegevens in op dezelfde manier zoals getoond in de rode kader.

Geef ook de juiste volgende te gebruiken nummers in voor de Facturen, creditnota's en gerechts- en confraterkosten (1) :

Vergeet niet op te slaan via het groene vinkje linksonderaan (2).