Themis drukt bij het afdrukken van een kopie van een brief slechts één enkel exemplaar (geadresseerde) af
Oplossing

Standaard drukt Themis bij de vraag om een kopie af te drukken slechts één enkel exemplaar af.
Dit omdat dergelijke kopie meestal bedoeld is om het dossier aan te vullen en in dat geval volstaat één enkele afdruk.

Wenst u meerdere kopieën, doorloop dan volgende stappen:

1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Algemene instellingen'
2. Selecteer 'Documenten, scans' en klik op 'Briefwisseling'

3. Vink 'Bij het afdrukken van een kopie van een brief aan meerdere geadresseerden gericht, alle geadresseerden afdrukken?' aan