Opmaken van een (manuele) factuur of nota voor een ander contactpersoon dan de client

Oplossing

Klik in het tabblad Financieel van het dossier op Factuur/nota opmaken en kies het type dat u wenst op te maken.

Klik op het icoontje naast het veld 'Geadresseerde'. Daarna worden alle andere contacten uit het dossier getoond en kan u een andere contactfiche selecteren. Klik het contact aan en druk onderaan op Selecteer.