Vanaf v19.1.0.0 is er een losstaand dashboard beschikbaar in Themis.

Dit dashboard toont in één oogopslag de belangrijkste cijfers voor u, maar kan u ook notificaties geven van nieuwe items.

1. Dashboard instellen voor gebruik

Instellingen > Medewerkers > Medewerkers

2. Dashboard openen (mocht dit nog niet automatisch geopend zijn door Themis)

3. Items in het dashboard tonen of verbergen

De knoppen in onderstaande screenshot kunnen aan- of uitgevinkt worden.
U kan uw dashboard dus volledig personaliseren door zelf te kiezen welke gegevens u zichtbaar wil.

4. Notificaties instellen

Bij nieuwe items voor de geselecteerde categorieën zal er een pop-up rechts beneden in uw scherm getoond worden.
Standaard zal Themis elke 5 min controleren of er nieuwe items zijn en u daarvan op de hoogte brengen.

Voorbeeld pop-up rechts onderaan: